VAKFOTOGRAAF GUIDO PELGRIM ONTVANGT DE GOUD AWARD VOOR “PUUR”

Prestigieuze onderscheiding toegekend door vakjury

Ommeren, 15 juni 2015.

Vakfotograaf Guido Pelgrim uit Terborg is de winnaar van de MPN thema wedstrijd 2015. Deze themawedstrijd wordt uitgereikt door Master Photographers Network (MPN), die haar leden jaarlijks de kans biedt hun werk door een leden- en een vakjury te laten beoordelen. Het thema van deze keer was “PUUR”.

Tijdens het zomercongres op 15 juni 2015 werd de foto van Guido Pelgrim als beste beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Martin Hogeboom, Hermann Liemann en Eugene van Hoof. Volgens de jury was er uitzonderlijk mooi licht gebruikt en waren de beelden erg sfeervol en passend bij het thema “PUUR”.Een hoge klassering is een prestigieuze zaak, aangezien deelnemende fotografen stuk voor stuk specialisten zijn in reclame, portretfotografie en bruidsfotografie. Criteria voor de jury zijn: techniek, professionele aanpak en het eindresultaat. Een kwalificatie wordt daardoor een garantie voor hoogstaande fotografie.

De ZilverMaster fotograaf uit Terborg heeft afgelopen jaren verschillende wedstrijden gewonnen zowel binnen MPN als daarbuiten. Hij heeft onder andere de Bruidsfoto Award meerdere malen gewonnen en heeft eervolle vermeldingen gekregen in nationale en internationale wedstrijden. Sinds eind 2014 is hij QEP gekwalificeerd, dit wil zeggen dat Guido Pelgrim zich kan meten met de beste fotografen van Europa.
Master Photographers Network is een netwerk van professionele fotografen die met name werkzaam zijn in de portret-, bruids-, en bedrijfsfotografie..

Mocht je meer informatie willen kijk dan op www.guidopelgrim.nl of loop de studio aan de Walstraat nummer 23 in Terborg eens binnen. 
Fotograaf Guido Pelgrim
Walstraat 23     7061 CA – Terborg
Tel: 0315-325625   info@guidopelgrim.nl    www.guidopelgrim.nl

volg ons op facebook
Qualified European Photographer

Walstraat 23 7061CA Terborg Tel: 0315-325625