MPN Zilver Award 2019 voor Guido Pelgrim

 

Prestigieuze awards toegekend door vakjury

 

EDE, 18 Maart 2019. Vakfotograaf Guido Pelgrim uit Terborg is de winnaar van de MPN Zilver Award 2019. Deze award wordt uitgereikt door Master Photographers Network (MPN), die haar leden jaarlijks de kans biedt hun werk door een vakjury te laten beoordelen.

MPN is een netwerk van professionele fotografen, dat als doel heeft het niveau van creatieve vakfotografie op een hoog peil te houden. Tijdens het voorjaarscongres op 18 maart 2019 werd het uit drie foto’s bestaande fotopanel van ... beoordeeld als het op één na beste van vele deelnemers. Volgens de jury waren de beelden onderscheidend en erg mooi belicht.

 

Voor vakfotografen is een MPN Award een bijzondere erkenning voor hun werk. Daarnaast is de Award een bevestiging voor de consument dat zij met een gekwalificeerde vakfotograaf te maken heeft. De Award-wedstrijd is één van de manieren waarop MPN-leden hun niveau kunnen toetsen. Ook het

kwalificatiesysteem en het aanbod aan workshops, congressen en seminars biedt

hen de kans zichzelf te blijven verbeteren, kennis uit te wisselen en ervaringen te delen. Zo blijft het niveau van professionele fotografie op een hoog peil.

volg ons op facebook
Qualified European Photographer

Walstraat 23 7061CA Terborg Tel: 0315-325625