FLITSEND

 

Vakfotograaf Guido Pelgrim ontvangt de Zilver Award voor “FLITSEND”

Prestigieuze award toegekend door jury

Berg en Dal, 9 november 2015. Vakfotograaf Guido Pelgrim uit Terborg is de winnaar van de Zilver Award voor de thema wedstrijd van het najaarscongres. Deze themawedstrijd wordt uitgereikt door Master Photographers Network (MPN), die haar leden jaarlijks de kans biedt hun werk door een leden- en een vakjury te laten beoordelen. Het thema van deze keer was “FLITSEND”.

MPN is een netwerk van professionele fotografen, dat als doel heeft het niveau van
creatieve vakfotografie op een hoog peil te houden. Tijdens het najaarscongres op 8 en 9 november 2015 werd de foto van Guido Pelgrim door de ledenjury beoordeeld als het op één na beste van vele deelnemers. De ledenjury bestaat uit de leden van MPN die zelf ook deelnamen aan deze wedstrijd. Deze verklaarde dat er erg mooi licht gebruikt is en de foto’s mooi paste in het thema “FLITSEND”.

Een filmpje over hoe de foto tot stand is gekomen is te bekijken via facebook Guido Pelgrim Fotografie

De ZilverMaster fotograaf uit Terborg heeft afgelopen jaren verschillende wedstrijden gewonnen zowel binnen MPN als daarbuiten. Hij heeft onder andere de Bruidsfoto Award meerdere malen gewonnen en heeft eervolle vermeldingen gekregen in nationale en internationale wedstrijden. Sinds eind 2014 is hij QEP gekwalificeerd, dit wil zeggen dat Guido Pelgrim zich kan meten met de beste fotografen van Europa.
Master Photographers Network is een netwerk van professionele fotografen die met name werkzaam zijn in de portret-, bruids-, en bedrijfsfotografie..

volg ons op facebook
Qualified European Photographer

Walstraat 23 7061CA Terborg Tel: 0315-325625